Edwin heeft foto’s gemaakt bij een heel verdrietig afscheid. Zijn onopvallende aanwezigheid hierbij vond ik heel prettig. De foto’s die hij heeft afgeleverd waren prachtig en gaven de dag precies weer zoals hij was. Een waardevolle tastbare herinnering voor de familie. Een man die zijn vak verstaat en bovendien een prettige, onopvallende aanwezigheid is. Wel zo fijn bij uitvaartfotografie!

Marieke Wagenaar van La Luna Uitvaart.

We hebben net de slideshow bekeken, tranen. Maar jeetje wat mooi.
Dank je wel Edwin! Je hebt voor ons echt ons vastgelegd op de meest bizarre dag uit ons leven.
Daarvoor kunnen wij je niet genoeg bedanken. Op de dag zelf hebben we (haast) niet gemerkt dat je er ├╝berhaupt was maar als je de foto’s ziet ben je er overal bij geweest. Hoe professioneel. Top!

Marije en Wouter.

Als naaste familie aan ons de eer om voor Bas – een trotse vader die twee zoons achterliet – de uitvaart te regelen. Uit ervaring weten wij dat als je overmand bent door verdriet je later veel details rondom het afscheid kwijt bent. Vooral voor zijn jonge kinderen vonden wij het daarom belangrijk zoveel mogelijk tastbare herinneringen te verkrijgen. Uitvaartverzorg Annerie Kremer attendeerde ons op Edwin Goed, professioneel rouwfotograaf. Terugkijkend op de hectiek en de emoties rondom het afscheid, zijn wij dankbaar dat zijn zoons nu een tastbare herinnering hebben. Edwin heeft de uitvaart subtiel en treffend in beeld weten vast te leggen. Met als resultaat een waardevolle registratie in zwart/wit en kleur. Voor ons als naasten van onschatbare waarde. Edwin, dank je wel dat je dit voor de jongens hebt willen doen. En dank voor je vakmanschap!

Telefoon

Adres

Sneevlietstraat 8

8015AJ Zwolle

Openingstijden

Dagelijks bereikbaar.
2019 Zwolsche uitvaartfotograaf. KvK: 08182116